Shopping

I dag blev det lite shopping jag insåg att det här är ett väst land kallt på morgon och varmt på eftermiddagen! Xoxo Pözz kram :) <3


ojojoj

ojojojojojojojojojojjojojo vad länge sen jag blogga. men det har väl kommit annat imälan men än då denna vecka har vi haft aktivitets vecka/dagar vi har gjort vattenhjul och provat det vi har gått som en stants vandring ni på kunskap vet vad jag menar fast i skogen och typ två mil lång (det var lagom kul) och endel annat.jag har sett en till film som är så se värd och som jag värkligen kan rekomendera step up 3 den är så bra och den finns på letmewhatchthis. annars har det nog inte hänt så mycket mer vi har pratat lite me om hund och bästämt typ att vi antagligen ska köpa en hund som är 1 år och uppfostrad vilket inebär rummsren :) och då kan vi anntagligen köpa den snart vilket är bra!! anars är det väl inget ,mer jag ska blogga mer så mycket jag kan bye!! pözz och kram! <3 :)

tjena

hej idag var första dagen på våran tema vecka så idag skulle man ha på sig olika färger ( man fick inte välja) och jag skulle ha röd och jag bah jiippppi jag har inte ett enda plag i rött. men som tur var hade mamma en tjock tröja som var röd så den har jag gått runt i hela dagen det var bara ´´lite´´ varmt...imon blir det 80tals kläder så det blir på med benvärmarna. onsdag ics tema det vill säga orange vit och svart torsdag pjamas dag fredag dress up inga jeans bara fin kläder. puss och kram :) <3

klänning

kolla vilken super snygg klänning jag hitta på nelly.com jag vill ha jag vill ha jag vill ha så snygg gud jag älskar den!
puss och kram

filmer

hej på er alla den senaste tiden har jag kollat på väldigt mycket filmer som jag tänkt att se förut men som inte blivit av för att kompisar inte har kunnat eller redan sett för det är inte kul att gå på bio själv. för länge sen fick jag ett tips av alva om en hemsida som heter letmewhatsthis den är jätte bra du kan se gammla som nya filmer helt gratis det ända som är att i början är det lite krångligt att veta vad mán ska trycka på för att kunna se filmen. desiutom går det inte att ändra någont språk eller text så man får nöja sig med engelska men det är en jätte bra övning att bli bättre man lär sig nya ord och massa. men jag kan tips om lite filmer som jag sett som har varit jätte bra och jätte värda att se.
LOL romantisk och rolig tonårs film jätte bra om man ä på dåligt humör att se. 5 av 5
Mean girls rolig lite romantisk och om hur mycket kan förändras snabbt. 4 av 5
The last song sorlig romantisk rolig en typisk film som jag gillar. 4 av 5
Batman the dark knight spännande intresannt 5 av 5
Alla harry potter filmer 3 av 5
Alla pairets of carabbien 4 av 5
och många fler men kolla in sidan och om ni vill ha hjälp och inte lyckas se filmer ring på skype eller smsa.
ppppööööösssss och kram x and o :) <3